Annonse

– Hva som enn skjer i valget, solen vil stå opp i morgen, sa President Obama i en melding på valgdagen. Vi kan nå melde at slikt ikke blir tilfelle. 

Nei, det har ikke med at Trump vant valget etter måneder med nedlatenhet fra media og eliten, sviktende nyhetsdekning og høyt utdannede mennesker med godt betalte jobber som ikke innså at hvite arbeidsledige mennesker betyr like mye i et demokrati.

For på lik linje med at meningsmålingsbransjen glemte å høre med hva USAs mest ignorerte befolkningsgruppe måtte mene i forkant, har Obama gått glipp av at Netflix nylig gikk til kamp mot solen.

– På en solfylt dag er solen vår konkurrent, sa Netflix-innholdssjef Ted Sarandos i et intervju. Kommentaren førte umiddelbart til at aksjekursen for lommelykt-selskaper skjøt i været. 

Nå viser det seg at Netflix har vunnet den kampen, kan vi få bekreftet fra høyst usikre kilder i den nasjonale sol-observasjonsavdelingen i USA. Dette kommer ikke som en overraskelse, da alle analysebyrå i forkant hadde Solen som sikker vinner.

Annonse

Vi kan dermed meddele at solen vil forsvinne og Donald Trump er USAs neste president.

Nå som både solen og USA er beseiret står den neste kampen mellom Donald Trump og Netflix. Reed Hastings, som eier Netflix, påpekte at Trump ville være ille for USA om han ble president. Donald Trump svarte med at han er en stor fan av deres serie Orange Is The New Black. For Hastings del håper vi han har orden på e-post serveren sin og at han ikke har Anthony Weiner som venn.

Vi er selvfølgelig alle spente på utfallet av den kampen, men vil klok av skade ikke høre på hva noen som mener de vet noe om dette måtte mene. Uansett utfall, det ser mørkt ut.

Som de seriøse journalistene vi er har vi denne gang ikke valgt å høre med hva folk flest mener, i tråd med førende journalistiske ånd.

Forvirret? Ta det med ro: Helt Seriøst er Serienytts nyhetssatire.

Les også: Designated Survivor setter den undervurderte i førersetet (og nei, det er ikke Trump)

Annonse