Traileren til sesong 1 av Game Of Thrones har blitt gjenskapt i Skyrim-stil. Du kan se resultatet over. 

Vi er glad det er kreative folk der ute med nok av fritid. En av de er Youtube-brukeen UpIsNotJump, som her har kombinert det beste fra to verdener.

Game Of Thrones er en episk fantasy-serie som er altoppslukende for mange av oss (les min anmeldelse av sesong 1). Skyrim er et spill med mye til felles og et som har stjålet hundrevis av timer fra mang en sjel (jeg er en av de og har innført Skyrim-forbud her hjemme. Slik at jeg får tid til å skrive nyheter som dette).

I spillet The Elder Scrolls V: Skyrim må du blant annet hanskes med flere drager som plutselig dukker opp i et land fylt av borgerkrig, magi og trusler. Du vandrer rund i en gigantisk verden og står ganske så fritt til å foreta valg som påvirker historien, hvor mye kan sies å være inspirert av bøkene til Game Of Thrones-forfatter George R.R. Martin. Spillet kom i 2011, samme året som Game Of Thrones begynte på HBO.

Her har du for øvrig trailer til spillet:

Her er traileren til sesong 1 av Game Of Thrones, som er brukt som utgangspunkt for traileren øverst:

Annonse

Arbeidet med å gjenskape traileren i Skyrim var omfattende og krevde blant annet 260 «mods» (modifikasjoner i forhold til originalen).

Youtube-brukeren har for vane å gjenskape serier i en rekke ulike utgaver. Du kan sjekke mer på hans Youtube-kanal.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer