Skuespiller Gabriel Luna sier det er avtaler på plass for en potensiell serie eller film om superhelten Ghost Rider. 

Ghost Rider tok aldri helt av på filmlerretet, selv med to forsøk hvor Nicolas Cage hadde hovedrollen som Johnny Blaze. Filmene opplevde rimelig gode tall på kino, men ble slaktet av kritikere.

Superhelten har kanskje klart seg litt bedre i TV-serien Agents Of S.H.I.E.L.D., hvor han i nyeste sesong ble del av serien. Her med Robbie Reyes (Gabriel Luna) som den brennhete karen. Med effekter som nok er litt over hva man forventer fra en TV-serie, skal flere fans ha ytret ønske om mer.

I følge skuespiller Gabriel Luna har det vært snakk om muligheter for både egen TV-serie eller film.

Annonse

– Det har blitt snakket om det er definitivt avtaler på plass for det potensialet.

Luna nevner videre fans ønsker og forslag om serie på eksempelvis Netflix. Den tjenesten har alt flere Marvel-serier, som de populære Daredevil, Luke Cage og Jessica Jones-seriene.

Samtidig kan dette være mer ønsketenkning fra skuespilleren. Netflix-seriene har holdt det ganske adskilt fra Agents Of S.H.I.E.L.D., selv om Marvel-sjef Kevin Feige ikke utelukket at seriens verdener kan krysse i fremtiden. Det er store utfordringer med tanke på logistikk, spesielt med tanke på at Agents Of S.H.I.E.L.D. til går på ABC og ikke Netflix. Strømmetjenesten har nå såpass mange superheltserier på gang at det kan bli litt i meste laget for de å også ta fatt på Ghost Rider, selv om rollefiguren passer godt inn i det mørkere Marvel-universet på Netflix.

Her hjemme har serien tidligere gått på Viaplay, men det er uvisst om den dukker opp igjen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here