The Crown premierte på Netflix til strålende omtaler. Serien er alt fornyet og arbeidet med sesong 2 er i gang. Det kan også bli en tredje sesong, men da med nye skuespillere.  

Da Netflix sikret seg rettighetene forpliktet det også å lage minimum to sesonger av den storslagne dramaserien. Prislappen på første sesong var ryktet å være på over 100 millioner dollar totalt for de ti episodene, noe som ville gjort det til en av tidenes dyreste serier. Serieskaper Peter Morgan avviste nylig dette, han hevder rapportene er falske og at prislappen er 100 millioner dollar for begge sesongene.

Morgen håper på flere sesonger, gjerne for å utforske Dronning Elizabeths liv frem til vår tid. Totalt 6 sesonger er forespeilet. Første sesong er satt til 50-tallet, da den unge prinsessen brått og uventet må innta tronen bare 25 år gammel. Sesong 2 er tenkt å fortsette noen år etter sesong 1.

Nye skuespillere om det bli en tredje sesong

Stjernene Claire Foy (Elizabeth) og Matt Smith (Prins Philip) vil måtte se nye skuespillere overta rollene deres i en eventuell sesong 3.

Å bruke sminke til å få de til å virke eldre sier Morgan er uaktuelt.

– De vil se idiotisk ut. Det ville vært feil. Det som er så nyhelig med Claire er hennes ungdommelighet. Du kan ikke be noen om å spille middelaldrende. Noen må ta med seg den aldrende trettheten. Følelsene vi har som 50-åringer er annerledes enn de vi hadde som 30-åringer, sier han til Variety.

The Crown
Matt Smith og Claire Foy vil ikke bli med videre hvis det blir en tredje sesong.

Serien vil også måtte klare seg uten John Lithgow, som får mengder med rosende omtale i første sesong som Winston Churchill. Historien om hans siste år som statsminister er alt fortalt og Churchill døde i 1965.

The Crown premierte 4. november. Serien gikk rett inn på topp ti på Serielisten.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer