Bekrefter arbeid med sesong 2 av Aber Bergen

Annonse

Aber Bergen sesong 2 kan bli en realitet, nå venter produksjonsteamet på svar fra Norsk Filminstitutt. 

Advokatserien, som så langt har over 200 000 seere i snitt når opptak og strømming tas med, kan få nok en sesong. Til VG bekrefter programdirektør i TV3 Ivar Hjertø at ITV, som lager serien, er i full gang med uvtikling og manusskriving.

Nå er det søkt Norsk Filminstitutt (NFI) om midler, slik at produksjonen lettere kan finansieres.

Handlingen i Aber Bergen er satt til Bergen og har Ellen Dorrit Petersen og Odd-Magnus Williamson i fremtredende roller. Den har blitt sendt samtidig som TV 2-serien Frikjent og har fått merke den kampen godt torsdagskvelder. Den øker derimot seertallene betraktelig når opptak tas med.

Serien er også tilgjengelig på Viaplay og Viafreee.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X