Bekrefter arbeid med sesong 2 av Aber Bergen

Del nyheten

Aber Bergen sesong 2 kan bli en realitet, nå venter produksjonsteamet på svar fra Norsk Filminstitutt. 

Advokatserien, som så langt har over 200 000 seere i snitt når opptak og strømming tas med, kan få nok en sesong. Til VG bekrefter programdirektør i TV3 Ivar Hjertø at ITV, som lager serien, er i full gang med uvtikling og manusskriving.

Nå er det søkt Norsk Filminstitutt (NFI) om midler, slik at produksjonen lettere kan finansieres.

Handlingen i Aber Bergen er satt til Bergen og har Ellen Dorrit Petersen og Odd-Magnus Williamson i fremtredende roller. Den har blitt sendt samtidig som TV 2-serien Frikjent og har fått merke den kampen godt torsdagskvelder. Den øker derimot seertallene betraktelig når opptak tas med.

Serien er også tilgjengelig på Viaplay og Viafreee.

Annonse
X
X