Side Om Side-sesongfinalen: Din dom

Annonse

Side Om Side avsluttet sin fjerde sesong lørdag. Hva er så dommen?

Jonas Kvåles (Vidar Magnussens) kjærlighetsdillemma etter at Marie Lekve (Marie Blokhus) forsvant ut av serien, Frode Pedersens (Tore Sagen) forfremmelse og Christian Kopperuds (Jon Almaas) stadige luftslott-prosjekter fikk dominere mye i løpet av sesongen. Samtidig var det ikke rent få flaue situasjoner Lisbet Berg (Pernille Sørensen) klarte å vikle seg inn i.

Hva syntes du om sesongen som helhet? Fell din dom her (du kan også bruke kommentarfeltet)

[poll id=»76″]

Femte sesong på vei

Serien fortsetter å være en formidabel suksess for statskanalen og ny sesong er alt på vei. Der vil Jon Almaas forsatt ha en rolle, selv om han tidligere i høst meldte overgang til TVNorge. Han vil forsvinne ut på sikt grunnet kanalskiftet.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X