For første gang på 8 år vil Chris Rock igjen stå på scenen og utføre stand-up. Ryktet prislapp? 40 millioner dollar.

Det er Netflix som har kastet penger etter den berømte komikeren, som de siste årene har vært mer sporadisk i sitt skuespillerarbeid. Men han dukket opp i A Verry Murray Christmas på Netflix i fjor, og har noen gjesteroller i TV-serier. I 2013 var han gjest på Jerry Seinfeld-serien Comedians In Cars Getting Coffee. Tidligere i år ledet han Oscar-utdelingen.

Han slo, som så mange amerikanske komikere, gjennom i Saturday Night Live, men det var på HBO han ble komikerkonge etter spesialen Bring the Pain, som ga han to Emmy. På HBO Nordic kan du se han i The Chris Rock Show (avbildet øverst), som gikk på slutten av 90-tallet.

Det blir totalt to spesialer på Netflix, det hevdes han får svimlende 20 millioner dollar per spesial. Noe som trolig gjør han til den best betalte stand-up komikeren i verden. For Netflix er det småsummer i det store og hele, de forventer å bruke 6 miiliarder dollar på innhold neste år.

Annonse

Den første spesialen er ventet å dukke opp i 2017. Med Chris Rock fortsetter tjenesten sin satsing på stand-up. Aziz Ansari, Russel Peters, Patton Oswalt og Chelsea Handler er bare noen av et voksende utvalg.

Vi satser på at han gjør som en god komiker skal og følger George Carlin-ånden: Finne ut hvor grensen går, for så å tråkke over den.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here