Netflix kunne i dag kunngjøre premieredatoen til Marvel’s Iron Fist.

Kunngjøringen kom i form av en teaser som bekreftet at serien blir tilgjengelig mars 2017.

Marvel’s Iron Fist handler om Daniel «Danny» Rand (Finn Jones). Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand (Jones) tilbake til New York City ogved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.

Annonse

essica Henwick (Game of Thrones), David Wenham (Ringenes herre), Jessica Stroup (Gossip Girl) og Tom Pelphrey (Banshee) har også roller i Marvel-serien.

Carrie-Anne Moss vil også gjenta rollen som Jeri Hogarth fra Marvel’s Jessica Jones og Marvel’s Daredevil. En av episodene av serien vil også bli regissert av den Emmy-vinnende regissøren Miguel Sapochnik (Game of Thrones).

I sommer slapp også Netflix under San Diego Comic-Con den første teaseren til serien som inneholder et par scener.

Serien blir den fjerde Netflix-serien fra Marvel. Annonseringen kommer bare dager etter Marvel’s Luke Cage hadde premiere. Det er forventet at Marvel også vil ha premiere på Marvel’s The Defenders samme år, det er en serie som samler de 4 hovedkarakterene i de første 4 Marvel-seriene på Netflix. Også Marvel’s The Punisher, som nylig startet innspillingen, vil ha premiere i 2017.

marvels-iron-fistMarvel’s Iron Fist premierer 17. mars 2017 på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here