10 Cloverfield Lane-stjerna Mary Elizabeth Winstead til sesong 3 av Fargo

Del nyheten

Mary Elizabeth Winstead er tredje skuespiller som det er avslørt skal spille i sesong 3 av Fargo.

Winstead er klar for en av de sentrale rollene i sesong 3 av Fargo, hvor skuespilleren vil spille mot Ewan McGregor og Carrie Coon (The Leftovers).

Handlingen i den kommende sesongen skal foregå rundt år 2010, og vil ha tilknytninger til Fargo-filmen og seriens tidligere sesonger.

Winstead vil spille en listig og tiltrekkende kvinne ute på prøve med en lidenskap for konkurranse. Nikki er en kvinne med en plan, med fokus på å alltid være minst ett trekk foran sine motstandere.

Fra før vet vi også at McGregor vil spille tvillingbrødrene Emmit og Ray Stussy. Emmit er parkeringsplass-kongen i Minnesota. Han er en kjekk, selvskapt eiendomsmogul og familiemann, som ser seg selv som en amerikansk suksesshistorie. Hans noe yngre bror, Ray, er riktignok av en annen mer advarende historie. Tynnhåret og stor mage, Ray er typen som toppet seg i videregående skole. Nå er han en prøveløslatelse-offiser, og Ray har en enorm tyngde på ryggen hans med hva han har blitt tildelt, og han klandrer sin bror, Emmit, for hans ulykker.

Coon vil på sin side spille karakteren Gloria Burgle, en praktisk kvinne som tar fram brannslokningsapparatet når baconet brenner og alle andre får panikk. Gloria er sjefen for politiet i Eden Valley i Minnesota. Hun er en nylig skilt mor, som sliter med å forstå den nye verdenen hvor folk rundt henne blir tilknyttet mer intimt med telefonene deres enn folkene rett foran dem.

Winstead, som i år slo an med Cloverfield-filmen 10 Cloverfield Lane, har vært å se i TV-seriene BrainDead og Mercy Street i år. Skuespilleren er også kjent for filmer som Smashed, Die Hard 4.0 og Scott Pilgrim vs. The World.

Sesong 3 av Fargo er siktet for en premiere våren 2017 på HBO Nordic her hjemme.

Annonse