Lethal Weapon til Viaplay

Del nyheten

Viaplay fortsetter å satse på å vise oss ferske episoder av amerikanske serier. Nyeste tilskudd er serieutgaven av Lethal Weapon.

Serien baserer seg på de populære filmene fra 80- og 90-tallet. Det er Damon Wayans og Dante Brown (Rectify) som spiller hovedrollene som Roger Murtaugh og Martin Riggs. I filmene var det henholdsvis Danny Glover og Mel Gibson som spilte de to etterforskerne.

I tillegg vender Blunt Talk, Transparent, The Blacklist og Empire tilbake i september, som betyr at Viaplay begynner å få ganske god dreis på ferskvaredisken sin. Du kan lese mer om alle september-premierene i egen oversikt, eller sjekke ut premierekalenderen.

Viaplay vil også sende den nye norske TV3-serien Aber Bergen, som også blir tilgjengelig på Viafree. Det er også et par barneserier som blir tilgjengelig, alle vil dukke opp i premierekalenderen.

Annonse
X
X