Det blir en femte sesong av Ray Donovoan, mens Homeland er fornyet for ytterligere to sesonger.

Spionserien Homeland sendes her hjemme på TV2, med ferske episoder på TV2 Sumo. Premieredatoen ble også kjent, den er tilbake 15. januar – den blir nok tilgjengelig et døgn eller to senere på TV2 Sumo. Vi skal få endelig bekreftelse og legge den til i premierekalenderen.

Ray Donovan har sitt hjem på HBO Nordic, også den med ferske episoder. Det blir 12 episoder i den nye sesongen, med produksjonsstart neste år.

Det ble også kunngjort når Showtime-serien Billions er tilbake. Dramaet med Paul Giamatti og Damien Lewis er tilbake 19. februar, her hjemme vil den premiere 20. februar på HBO Nordic.

1 kommentar

  1. Syns det er flott at Homeland blir fornyet. Jobber meg gjennom sesong 5 nå. Må for øvrig også si at det er flott at flere og flere tjenester begynner å få i land avtaler hvor episodene kommer noen timer/dager etter livesending i USA. Jo fortere lisensgrensene forsvinner, jo mindre piratkopiering.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here