True Detective-skaper Nic Pizzolatto står bak en ny potensiell serie, på HBO, med Avengers- og Iron Man-stjernen Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Detaljer rundt prosjektet er usikkert, men den potensielle serien vil bli skrevet av Pizzolatto med Downey i hovedrollen.

Ifølge The Hollywood Reporter sier kilder at serien kan tenkes å være basert på et ønske fra Downey om å gjøre en reboot av Perry Mason, et prosjekt som tidligere var tiltenkt som film hos Warner Bros. Pictures.

Perry Mason er basert på karakteren med samme navn, skapt av Erle Stanley Gardner tilbake i 1933. TV-serien fulgte forsvarsadvokaten fra 1957 til 1966, som aldri taper en eneste rettssak. Hver gang avslører Mason – godt hjulpet av sin engasjerte sekretær Della Street og lojale privatdetektiv Paul Drake – nye beviser som renvasker klienten for drapsmistankene.

Annonse

Det er usikkert hvordan handlingen blir endret i den moderne utgaven, men det er muligheter for at den vil være satt til Los Angeles på 30-tallet, som var planlagt i filmen hos Warner Bros. Dramaserien er ment for korte sesonger, slik som True Detective, som har hatt sesonger bestående av 8 episoder hver, og også tenkt å skulle forsette over flere sesonger. Det vil bli hva enn av ledig tiden Downey har til overs, og ideene for nye historier, som dikterer hvordan dette blir i praksis.

Dette vil bli Downey sin første TV-rolle siden Ally McBeal, hvor han hadde en fast rolle i seriens fjerde sesong og dukket opp i flere senere episoder.

Sammen med kona Susan Downey har skuespilleren den siste tiden vært aktiv med produksjonselskapet Team Downey, som også produserte filmen The Judge med Robert i hovedrollen. Team Downey, som også produserer denne potensielle HBO-serie,n har også prosjekter i utvikling hos både HBO-eide Cinemax, HBO-rivalen Showtime og streamingtjenesten Hulu.

 

nic pizzolatto
Nic Pizzolatto under innspillingen av True Detective. Foto: HBO

For Pizzolatto sin del er det fremdeles usikkert hvorvidt True Detective har mye til fremtid. Ting tilsier at serien er død, men HBO insisterer fremdeles på at serien ikke er død, selv om Pizzolatto ikke har kommet frem med en klar ide om handlingen i en tredje sesong for HBO.

Downey er i årene framover å se igjen som Tony Stark/Iron Man. Neste år dukker han opp i Spider-Man: Homecoming, i tillegg  til Avengers: Infinity War – Part 1 i 2018 og Avengers: Infinity War – Part 2 i 2019.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here