Hulu gir grønt lys for den potensielle Marvel-serien Marvel’s Runaways

Del nyheten

Den amerikanske streamingtjenesten Hulu bringer Marvel-tegneserien Runaways til livs med Marvel’s Runaways.

Deadline melder at Hulu har gitt grønt lys for en pilotepisode av serien med Josh Schwartz og Stephanie Savage bak serien, men med pilotepisoden får selskap av ordre om manus for flere ytterligere episoder, som tilsier at Hulu er seriøse på å gi prosjektet grønt lys til serie.

Marvel’s Runaways er basert på tegneserien fra Brian K. Vaughan og Adrian Alphona, følger Runaways en gruppe tenåringer som ender opp med å oppdage at foreldrene deres er en del av en kriminell og ondskapsfull organisasjon.

Marvel’s Runaways vil fortelle historien om 6 mangfoldige tenåringer som ikke takler hverandre, men som må kjempe sammen mot en felles fiende – deres foreldre. Det er under en samling med foreldrene deres at de finner ut at hva som skulle være en vanlig kveld for veldedighet faktisk er er et møte mellom onde tidsreisere, trollmenn, gale vitenskapsmenn , romvesener og mutanter.

Tegneserien har vært kritikerrost, og selv Marvel Studios-sjefen Kevin Feige har uttrykt interesse for å lage film ut av tegneserien, men nå blir det TV-serie om Hulu er fornøyde. Tegneserien har et volum hvor også Marvel-regissør Joss Whedon har stått bak historien.

Både Schwartz og Savage virker å være en passende duo bak serien. Sammen har de skapt TV-serien Gossip Girl. Schwartz er kanskje best kjent som serieskaper av The O.C., og med-skaper av actionkomiserien Chuck. Savage sto også bak den kortvarige serien The Astronaut Wives Club.

Ettersom Hulu ikke har tjeneste i Norge og Skandinavia har den amerikanske streamingtjenesten solgt seriene deres videre utenfor USA. I høst har streamingtjenesten flere lovende serier på vei med både Jefffrey Donovan (Fargo, Burn Notice) og Hugh Laurie (House, The Night Manager) på vei. Så forvent mer om Marvel’s Runaways så fort vi hører om det.

Annonse