Dolph Lundgren er klar for Arrow

Annonse

Den svenske actionskuespilleren Dolph Lundgren er klar for Arrow.

Superheltserien Arrow er snart ute med sin femte sesong, som skal være den siste som benytter flashbacks om årene da hovedpersonen Oliver Queen var savnet. Det er nettopp i tilbakeblikk Dolph Lundgren dukker opp i flere episoder. Han spiller (selvfølgelig) en russer. Noe han har nok av erfaring med i sin lange og begivenhetsrike karrière.

58-åringen slo gjennom i Rockt IV i 1985 og har spilt både The Punisher og He-Man på filmlerretet, ved siden av minnerike actionroller i filmer som Universal Soldier og Johnny mnemonic. De siste årene har han hatt en fremtredende rolle i filmserien The Expendables.

I tillegg kunne The CW, som huser seriene Arrow, Supergirl, The Flash og Legends of Tomorrow, avsløre litt av hvert om hva vi kan vente oss av seriene den kommende sesongen.

  • En «betydelig» rollefigur vil komme ut av skapet.
  • Supergirl og The Flash vil ha en musikal-crossover (som bør glede Glee-fans, da seriens stjerner begge hadde roller der).
  • Kevin Smith vil regissere en episode av Supergirl og en av Flash.
  • Skurker i kommende Flash-sesong vil blant annet være Dr. Alchemy og Savitar.
  • Lance Henriksen er klar for en gjesterolle i Legends Of Tomorrow.
  • Chris Woods er klar for en fast rolle i Supergirl. I tillegg vil Sharon Leal spille Miss Martian.

"Supergirl" Melissa Benoist meets Flash Grant GustinArrow sendes her hjemme på TV 2 Sumo og er tilgjengelig på Netflix med et par sesonger. Supergirl ble nylig klar for HBO Nordic, The Flash sendes på Max, du finner også første sesong på Netflix, mens Legends Of Tomorrow er tilgjengelig på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X