Amazon med trailere for høstens nye og returnerende serier

Del nyheten

Amazon slapp en haug av trailere under Television Critics Association summer press tour nylig med et fokus på både returnerende serier og helt nye serier.

Med nye sesonger av serier på vei som Transparent, pluss serier som nordmenn går glipp av, som Man in The High Castle og Red Oaks, har Amazon en ganske betydelig høst bestående av flere nye serier med skuespillere som Tig Notaro, Grace Gummer, Billy Bob Thornton og Woody Allen.

Vi håper at at norske kanaler og strømmetjenester kjøper inn noen av nyhetene, men enda har vi ikke hørt noe nytt om de som ikke har et hjem i Norge.

https://www.youtube.com/watch?v=7-_oR54HwKU

Transparent tilbake

Vi vet fra før at Emmy og Golden Globe-vinnende Transparent alt er fornyet for en fjerde sesong i 2017, mens den tredje sesongen har premiere i september på Amazon og Viaplay her hjemme. Sesong 3 får premiere 23. september.

One Mississippi

Komiker Tig Notaro har skapt, skrevet og spiller i denne semi-selvbiografiske komidrama-serien. John Rothman (Rescue Me) og Casey Wilson (Happy Endings) har også roller i serien som er produsert av også Louis C.K. og Diablo Cody (Juno, Young Adult).

One Mississippi følger Tig i det hun returnerer til hennes barnehjem for å håndtere det uventede dødsfallet til hennes mor. Tig sliter med sin egen helse og utfordringer med forholdet til flere personer, så hun velger å få kontakt med hennes røtter igjen for å bli bedre og for å gå videre.

Serien har premiere 9. september på Amazon.

Billy Bob Thornton i Goliath

Goliath er en av høstens nye serier vi ser frem til, veldig mye grunnet hovedrolleinnehaverne Billy Bob Thornton (Fargo) og William Hurt (Humans, Damages).

Serien følger advokaten Billy McBride (Thornton) som nå er på bånn i livet og som søker etter en ny sjanse etter at han tapte en sak. Hans skyld-drevet alkoholisme kostet han både kona og hans jobb som en toppadvokat. Hans eneste sjanse til å komme tilbake avhenger av å få rettferdighet i et juridisk system hvor sannheten er blitt en handelsvare, og vekten av rettferdighet har aldri vært mer tungt vektet mot de rike og mektige. Dette betyr at han må kjempe i retten mot sin tidligere venn og partner Donald Cooper (Hurt).

Olivia Thirlby (Juno, Dredd), Maria Bello (Prisoners), Molly Parker (House Of Cards, Deadwood), Harold Perrineau Jr. (Lost, Oz), Nina Arianda (Hannibal), Tania Raymonde (Lost) og Sarah Wynter (24) har øvrige roller.

Serien får premiere 14. oktober på Amazon.

Woody Allen med TV-serie

Woody Allen er i høst klar for Amazon med Crisis in Six Scenes. Komiserien finner sted under det turbulente 60-tallet i USA, og følger en familie i middelklassen som får livet snudd opp ned av en gjest som besøker deres hjem.

Allen spiller forfatteren Sidney Muntzinger, som deltar i det første klippet sluppet. Serien inneholder også roller av Miley Cyrus, Michael Rapaport (Boston Public, Justified), David Harbour (Stranger Things), Rachel Brosnahan (House of Cards), Elaine May, John Magaro (Orange is The New Black), Rebecca Schull (Suits, Wings) og Max Casella (Vinyl).

The Man In The High Castle

Amazon kunne bekrefte at The Man In The High Castle returnerer med ny sesong 16. desember. Du kan se en sniktitt på sesong 2 som slapp nylig nedenfor.

BBC3-samarbeidet Fleabag

Fleabag har allerede sendt 3 episoder på BBC3, men amerikanerne får serien igjennom Amazon som produserer serien sammen med britiske kanalen i september. Serien kommer fra hovedrolleinnehaver Phoebe Waller-Bridge (Broadchurch, Crushing) som også spiller hovedrollen og skriver serien.

Serien handler om Fleabag (Waller-Bridge), en ufiltrert og tørrvittig kvinne som finner seg selv i London i det hun må håndtere tapet av hennes beste venn, et kjærlighetsbrudd og økonomiske problemer i hennes kafé. Med i serien er også skuespillere som Oliva Coleman (Broadchurch, The Night Manager), Brett Gelman (Go On, Married), Bill Paterson (Outlander) og Hugh Skinner (Poldark).

Good Girls Revolt

Dana Calvo (Narcos, Made In Jersey) står bak Good Girls Revolt. Dramaserien følger en gruppe unge kvinnelige forskere i en amerikansk avis under en av de mest stormende og dynamiske periodene i USA sin historie. Serien viser hvordan kvinnene søker om rettferdighet i arbeidslivet som starter endringer og ekteskap, karriere, sexliv, kjærlighetsliv og vennskap.

Good Girls Revolt har Anna Camp (True Blood), Grace Gummer (Mr. Robot), Hunter Parrish (Weeds), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Jim Belushi (Show Me A Hero) og Joy Bryant (Parenthood) i rollene. Serien får premiere 28. oktober på Amazon.

Mer nytt fra Amazon på vei

sneaky-pete-ribisi-amazon-cropped.0.0Den Bryan Cranston-produserte Sneaky Pete med Giovanni Ribisi og Emmy-vinner Margo Martindale (Justified) vil ha premiere enten sent i år, eller tidlig neste år. Serien som følger eks-fangem og svindleren Marius som tar over identiteten til en medfange med navn Pete for å unngå hans tidligere kriminelle sjef (Cranston). Marius flytter inn til Pete sin uvitende familie om hvem Pete egentlig er, og ender opp med å hjelpe familiens bedrift. Serien som kommer fra Howard Shore (House) vil ha Graham Yost (Justified) som sjefsprodusent.

Mer Red Oaks

Amazon kunne også annonsere at Red Oaks kommer tilbake for en ny sesong. Den Steven Soderbergh-produserte komiserien sentrerer seg rundt tennisproffen David (Craig Roberts) som jobber for den luksuriøse Red Oaks Country Club utenfor New York på 80-tallet. Sesong 2 får premiere 11. november på Amazon.

Nye periodedrama

I 2017 har Amazon også to perioderdrama på vei. Først ut er Z: The Beginning of Everything fra skuespiller og regissør Tim Blake Nelson med Christina Ricci (Monster), som følger Zelda Fitzgerald før hun møter forfatteren F. Scott Fitzgerald (Gavin Stenhouse) og de gifter seg. Serien får premiere 10. februar på Amazon.

The Last Tycoon er det andre periodedramaet, som ble plukket opp til serie for bare noen uker siden. Dramaserien finner sted i 1941 i det Adolf Hitler og tyskerne forsøker å diktere amerikanske Hollywood-produksjoner. Serien har Matt Bomer (White Collar, American Horror Story) i hovedrollen med også Kelsey Grammer (Boss, Fraiser) og Lily Collins (The Mortal Instruments: City of Bones), Jessica DeGouw (Arrow) og Dominique McElligott (Hell On Wheels, House of Cards) i rollene.

På toppen av alt det vil også Amazon har premiere på The Ground Tour med Top Gear-trioen Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i høst.

Annonse
X
X