Marvel tok av i går på Comic-Con med å vise fram teasere til Netflix-seriene Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist og Marvel’s The Defenders.

Marvel overrasket litt i går med å vise klipp fra Marvel’s Iron Fist, og en teaser for Marvel’s The Defenders under Marvel’s Luke Cage sitt panel på San Diego Comic-Con i går. Du kan se alle teaserne nedenfor.

Marvel’s Luke Cage er sentrert rundt Luke Cage (Mike Colter), som dukket opp i fjorårets Marvel’s Jessica Jones. Når et sabotert ekspreiment gir han superstyrke og ungjenomtrengelig hud blir Luke en rømling som forsøker å gjenoppbygge sitt liv i Harlem, og må snart konfrontere sin fortid og kjempe en kamp for hjertet hans by.

Annonse

Marvel’s Iron Fist er sentrert rundt Daniel «Danny» Rand (Finn Jones). Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand (Jones) tilbake til New York City, ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.

I Marvels The Defenders vil Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Colter) og Iron Fist (Jones) alle dukke opp for å sammen kjempe deres største trussel noensinne.

Teaseren for serien inneholder ingen klipp fra selve serien som starter produksjonen senere i år, men den setter stemningen for miniserien som blir ledet av Marvel’s Daredevil-veteranene Doug Petrie og Marco Ramirez.

Mike Colter og Finn Jones alle dukke opp som Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, og Iron Fist.

Netflix avsluttet også med en samling av klipp, som inkluderer nye klipp fra Marvel’s Luke Cage.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here