HBO har sluppet en ny trailer for sommerens kanskje mest lovende TV-serie, i form av miniserien The Night of.

https://www.youtube.com/watch?v=7BnH0NyrwX0

Miniserien er basert på den britiske miniserien Criminal Justice, og kommer fra Oscar-vinner Steven Zaillian (Schindlers List, Gangs of New York) og Richard Price (The Wire). Miniserien har Emmy-vinner John Turturro (Monk, Barton Fink) og Riz Ahmed (Nightcrawler) i hovedrollene.

Miniserien handler om advokaten Jack Stone (Turturro) i New York City som får en vanskelig ny sak med kulturelle og politiske overtoner: å forsvare Nasir Khan (Ahmed), en ung pakistansk mann, beskyldt for å ha drept en kvinne fra overklassen. Historien undersøker politiets etterforskning, rettssaken, rettssystemet og tilstandene på Rikers Island, hvor de tiltalte venter på tiltalen.

Serien inneholder også mange solide skuespillere i birollene som Michael K. Williams (Hap and Leonard, The Wire og Boardwalk Empire), Poorna Jagannathan (Thanks for Sharing), Payman Maadi (A Separation), Paul Sparks (Boardwalk Empire, House of Cards), Glenn Fleshler (True Detective), Max Casella (Vinyl), Bill Camp (The Leftovers, Manhattan) og Ben Shenkman (Angels in America).

Annonse

The Night of har premiere 18. juli på HBO Nordic.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer