Curb your Enthuiasm

Etter flere år er det annonsert at Larry David og Curb Your Enthusiasm returnerer til HBO.

HBO kan nå i dag annonsere at Curb Your Enthusisam får en niende sesong. Det har stadig vært snakk om at Larry David ville returnere med serien på HBO, ettersom HBO selv har sagt døren står åpen for David og en ny sesong av den Emmy og Golden Globe-vinnende serien. Det er nærmere 5 år siden forrige episode ble sendt – som endte med Larry og Leon (J.B. Smoove) i eksil i Paris.

David har innrømmet at han har hatt problemer med å returnere til serien. Curb er uten tvil et spesielt tilfelle, og vi tror i ikke David ville returnert om han ikke hadde en god plan. Detaljer om den nye sesongen vil bli avslørt på et senere tidspunkt.

HBO sin eldste serie

Med 80 episoder per dags dato er Curb Your Enthusiasm den eldste HBO-serien noen gang. Serien startet som en spesial i 1999, før det ble en TV-serie året etterpå, i 2000. Da ble det sendt 7 sesonger av serien før den tok en nesten 2-års pause fra 2009 til 2011.

David sto også bak HBO-filmen Clear History, hvor han spilte mot Emmy-vinner Jon Hamm (Mad Men). Dette er det andre tegnet på at den nye HBO-presidenten Casey Bloys, har begynt å få fortgang i sakene hos HBO. Nylig kunne HBO også annonsere at Westworld endelig får premiere i høst, etter problemer med prosjektet.

Annonse

Vi i Serienytt ser fram til de videre problemene Larry ender opp med å skape. Endelig er Larry tilbake.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer