Cinemax-serien Quarry får premiere i september

Del nyheten

HBO-eide Cinemax som sto bak serier som Banshee og The Knick kommer med en ny serie i høst, i form av actiondramaserien Quarry.

Basert på bøkene av Max Allen Collins følger Quarry historien om skarpskytteren Mac Conway (Logan Marshall-Green) fra den amerikanske marinen, som returnerer hjem fra Vietnam-krigen i 1972, bare å finne seg utstøtt fra dem han elsker og demonisert av folk flest. Utstøtt, blir Mac involvert med leiemordere og korrupsjon langs hele Mississippi-elva.

Peter Mullan (Top of The Lake) Nikki Amuka-Bird (Luther), Damon Herriman (Justified), Jamie Hector (Bosch, The Wire), Skipp Sudduth (Third Watch), Mustafa Shakir (The Night Of) og Jodi Balfour (The Best Laid Plans) har faste biroller i serien. Edoardo Ballerini (Boardwalk Empire, The Sopranos), Kurt Yaeger (Sons of Anarchy), og Matthew Nable (Arrow) har også roller i serien.

Serien er skapt av Rectify-produsentene Graham Gordy og Michael D. Fuller.

Quarry får premiere 10. september på HBO Nordic.

Annonse
X
X