Den seneste promoen for Vice Principals avslører Bill Murray sin rolle i komiserien fra HBO.

Når HBO-komiserien hadde verdenspremiere på SXSW i april var det en liten rolle i første episode som gledet mange – nemlig Bill Murray. I går slapp nettopp HBO den første promoen med Murray sin rolle i komiserien.

Vice Principals forteller historien om en amerikansk high school og menneskene som nesten styrer den: Vise-rektorene. Disse er Neal Gamby (Danny McBride fra Eastbound & Down) og Lee Russell (Walton Goggins fra Justified), utspekulert politiker som sammen inngår en uhellig allianse med begge ute etter jobben som rektoren til skolen.

Annonse

Georgia King (The New Normal), Shea Whigham (Boardwalk Empire, Agent Carter), Busy Phillips (Cougar Town) og Kimberly Hebert Gregory (Devious Maids) har også faste biroller i komiserien.

Serien skapt av McBride og Jody Hill er deres første serie sammen siden HBO-serien Eastbound & Down.

Serien har premiere 18. juli på HBO Nordic her hjemme.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here