Corey Hawkins i 24: Legacy

Amerikanske Fox har sluppet trailere for en rekke serier for 2016-2017 med de første trailerne for b.l.a. 24: Legacy, nye Prison Break og tv-serien basert på Dødelig Våpen.

Først ut er 24-spinoffen 24: Legacy med Corey Hawkins (Straight Outta Compton, The Walking Dead) i hovedrollen med også navn som Miranda Otto (Homeland) og Jimmy Smits (Sons of Anarchy) i rollene. Det ser utvilsomt ut som en 24-serie, og Hawkins er en god skuespiller som forhåpentligvis også klarer å bære serien med hjelp av de andre. Serien får premiere i februar 2017 på kanalen, hvor den har fått premiere samme kveld som Superbowl.

https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

I likhet med The X-Files og nevnte 24 er det ingen tvil om at Prison Break er et sterkt merkenavn. Nå gjorde Prison Break originalt aldri så bra i seertallene som mange tror, men blir det spennende å se om serien etter år på streaming, dvd og bluray vil kunne gi resultater.

De nye episodene i 2017 vil se skuespillere fra originalserien som Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar og Paul Adelstein returnere. Nye skuespillere til serien består av blant annet Mark Feuerstein (Royal Pains), Rick Yune (Marco Polo) og Augustus Prew (The Borgias).

Ideen om en Dødelig Våpen-serie hørtes mye dårligere ut enn den ser ut som i hvert fall. Clayne Crawford (kjent fra Rectify) ser ut til å være et passende valg for Riggs, mens Damon Wayans, Sr. som Murtaugh trenger nok litt forbedring. Fremdeles er dette kanskje litt unødvendig forsøk å leve på merkenavnet til Dødelig Våpen, litt mange år for sent. CBS hadde ikke suksess med sin tv-utgave av Rush Hour nylig, så Lethal Weapon trenger å gjøre et godt inntrykk for å overleve vil vi tro.

Annonse

Regissert av Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) ser ikke tv-utgaven av The Exorcist noe lovende ut, eller skremmende.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-TVyOqCkr0

Adam Pally var solid både i The Mindy Project og Happy Endings så det blir spennende å se hvordan en serie ledet av Pally ender opp å bli. I likhet med Last Man on Earth er det enkelt å se at Phil Lord og Chris Miller (Lego-filmen) har produsert denne serien.

https://www.youtube.com/watch?v=1RmkAihHeJg

En av seriene som ser best ut av disse er miniserien Shots Fired med Helen Hunt, Stephan James (Selma), Richard Dreyfuss og Stephen Moyer (True Blood). Den gir en smule vibb av American Crime, og har en god cast.

https://www.youtube.com/watch?v=bsbVnrOkcr8

Serien fra Person of Interest-produsent David Slack har hatt litt kreative problemer, som gjorde at Slack ble byttet ut med Burn Notice-skaper Matt Nix under produksjonen av pilotepisoden tidligere i år. Konseptet virker ok, og det er mye bedre å se Justin Kirk i mer drama enn forferdelige komiserien Animal Practice han gjorde for noen år tilbake. Pluss APB har Ernie Hudson fra Oz og Natalie Martinez fra Kingdom i birollene, som ikke er så verst casting.

https://www.youtube.com/watch?v=MQ6Jg5i_pqc

Katlin Olsen fra It’s Always Sunny in Philadelphia har vært en ofte solid del av den langvarige komiserien (som er annonsert tilbake for nye sesonger helt til 2019), så The Mick vil ikke bety at Olsen slutter i komiserien. Traileren til Fox-serien var morsom nok til å få meg til å le, selv om den ikke akkurat er den sterkeste traileren her.

https://www.youtube.com/watch?v=kPnlQTi8heM

Jason Sudeikis låner bort stemmen til hovedpersonen i Son of Zorn, enda en Lord og Miller-produsert komiserie på Fox sammen med Making History og Last Man on Earth. Det er noen øyeblikk som er morsomme i traileren, spesielt hvor Zorn må ta seg av fuglen. Det blir spennende å se hvordan serien blir når den får sette seg litt til ro.

Mer musikalsk såpe fra Lee Daniels (Empire). De relativt unge og ukjente hovedrolleinnehaverne virker ikke så aller verst, og de mer kjente skuespillerne ser ut som de får gjort noen potensielt gode prestasjoner. Dette ser veldig passende ut for Empire-fansen.

https://www.youtube.com/watch?v=k0wLCGwYZ3g

Uten tvil en av de mest lovende seriene, og det er rundt baseball av alle idretter. At MLB er såpass involvert er også flott å se i serien fra Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love). Kylie Bunbury ser ut som en lovende hovedrolleinnehaver for serien, med noen greie skuespillere i birollene som Bob Balaban og Michael Beach.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer