Bloodline er neste måned tilbake med en ny sesong på Netflix. Nå er den første traileren for sesong 2 sluppet.

Sesong 2 forsetter handlingen om Rayburn-familien i sørlige Florida. Problemene oppstår når familien forsetter å holde en utenkelig forbrytelse hemmelig, som leder til løgn, svik og paranoia.

Sesong 2 introduserer en rekke nye karakterer som vi ser flere steder i traileren. Felles for dem er at de klart ute etter å skape problemer for Rayburn-familien.

Annonse

Ozzy Delveccio (John Leguizamo) er en sjarmerende, voldelig og et opportunistisk villkort fra Danny Rayburn (Ben Mendelsohn) sin fortid. I kjølevannet av mordet til Danny, ender Ozzy opp i Florida Keys med mystiske motive og truer med å ødelegge livene til Rayburn-familien.

BLOODLINE
John Leguizamo i Bloodline. Foto: Netflix

Evangeline Radosevich (Andrea Riseborough) er en gatesmart og uforutsigbar kvinne fra Danny Rayburns fortid. Evangeline har noen uferdige forretninger med Rayburn Familien.

BLOODLINE
Andrea Riseborough i Bloodline. Foto: Netflix

Nolan Rayburn (Owen Teague) er sønnen til Danny. I kjølevannet av mordet på hans far dukket Nolan mystisk opp i Keys med kjennskap til hans fars liv som kan skape problemer for Rayburn-familien. Karakteren ble kort introdusert i de siste øyeblikkene av fjorårets sesong.

BLOODLINE
Owen Teague i Bloodline. Foto: Netflix

Trenger du en påminnelse på hva som skjedde i sesong 1 har Netflix også sluppet en oppsummering av sesong 1, som du kan se nedenfor.

Sesong 2 av Bloodline slippes i sin helhet fredag 27. mai på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here