The Punisher-serie får grønt lys av Netflix

Del nyheten

Netflix går videre med en egen serie rundt The Punisher etter at karakteren debuterte i Marvel’s Daredevil tidligere i år.

Netflix og Marvel går videre med en egen serie rundt karakteren spilt av Jon Bernthal (The Walking Dead, Fury), som var en sentral karakter i Marvel’s Daredevil tidligere i år.

Serien vil fokusere på Frank Castle, som bringer sin egen dødelig form for rettferdighet til gatene i Hell’s Kitchen.

Det legges også til at manusforfatter og produsent Steve Lightfoot (Hannibal, Casualty) vil være sjefprodusent for serien. Britiske Lightfoot var også involvert i den andre sesongen av den kritikerroste serien Criminal Justice på BBC.

Til sammen betyr det nå at Netflix vil stå for 6 originalserier fra Marvel. Kommende Marve’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist, og Marvel’s The Defenders sammen med Marvel’s Jessica Jones og Marvel’s Daredevil.

Historiemessig er det også mye å ta av fra The Punisher-historier i tegneserier som ville fungert i en serie på Netflix. Skurker som Jigsaw, Barracuda, Nicky Cavella eller den kriminelle Gnucci-familien kunne alle fungerte som skurker i en egen serie rundt karakteren.

Bernthal sin utgave av den kjente Marvel-karakteren ble rost av både kritikere og fans som den beste utgaven av karakteren noen gang. Bernthal er også en passende skuespiller å bære en serie alene, så det er ikke noe overraskende at Netflix og Marvel hadde videre planer med karakteren etter sesong 2 av Marvel’s Daredevil.

Det er ikke sagt når serien vil få premiere, men en muligheten for at serien får premiere i 2017 er en mulighet.

Annonse
X
X
X