Martin Freeman og Adam Brody går mot hverandre i første traileren til StartUp

Annonse

Martin Freeman og Adam Brody er på kollisjonskurs i Crackle-serien StartUp. Se den første traileren her.

https://www.youtube.com/watch?v=M_XSewKQQa0

Du spør kanskje hva er Crackle? Vent litt.

I høst har uansett StartUp premiere. Serien er satt til Miami, hvor den utforsker hva som skjer når en briljant og kontroversiell teknologi-idé når det kommer fra feil side av loven av 3 fremmede mennesker som ikke nødvendigvis er vanlige tekniske entreprenører. Tvunget til å betale for selskapet med skitne penger med tilknytting til en haitiansk gjeng, blir deres kamp for å bygge opp virksomhet større enn kampen for å holde seg i live, spesielt når det er en FBI-agent som utøver makt til å gjøre eller ødelegge dem han kommer i kontakt med – og ikke alltid for de riktige grunnene.

Martin Freeman (Fargo, Sherlock) spiller FBI-agenten Phil Rask som spesialiserer seg innen økonomisk kriminalitet. Adam Brody (The O.C.) sin karakter Nick Talman, som er en skarp og intelligent finansmann i en elusive butikk krysser veier med Phil. Edi Gathegi (The Blacklist, Justified) og nykommer Otmara Marrero (Graceland) har også roller i serien.

Det ser ut til å være et bra gjort teknologi-drevet og med moralske spørsmål tilknyttet.

For hva spørsmålet om hva Crackle er, så er dette en streamingtjeneste. Primiært er det Sony sin streamingtjeneste, som har de siste årene satt inn støtet for å lage originalt innhold.

De har klart seg bra med Comedians In Cars Getting Coffee, et fantastisk «samtaleprogram» fra Jerry Seinfeld, men har ellers slitt litt med å bemerke seg på dette området. The Art of More med Dennis Quaid som var deres første dramaserie i fjor fikk heller ikke noe særlig god kritikk, men ble i det minste ikke slaktet helt. Forhåpentligvis er StartUp mye bedre.

StartUp vil trolig ende opp på en streamingtjeneste her hjemme i Norge, om noen vil kjøpe serien. The Art of More gikk til Viaplay, så kanskje de også går til innkjøp av denne.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X