The Blacklist-spinoff er under utvikling

Annonse

The Blacklist-spinoff er under utvikling. NBC ser på mulighetene for å utvide spionseriens univers med egen serie. X-Men skuespiller Famke Janssen er tiltenkt en av de to hovedrollene.

NBC vil introdusere serien via en «bakdør-pilot» på The Blacklist, som betyr at episode 22 av den populære dramaserien vil fungere som en slags pilot for den potensielle nye serien.

Janssen vil, som nevnt, ha den kvinnelige hovedrollen. Detaljer rundt handlingen om den potensielle serien er få, men Janssen vil spille karakteren Susan «Scottie» Halsted.

Det er også nevnt at karakteren er for Tom (Ryan Eggold) hva Raymond «Red» Reddington (James Spader) er for Liz (Megan Boone). Hvorvidt dette betyr at Tom vil være den mannlige hovedkarakteren i den potensielt nye serien er usikkert, men TVLine melder at karakteren vil ha en stor rolle.

Karakteren Mr. Solomon (spilt av Edi Gathegi), som har dukket opp i flere episoder denne sesongen av The Blacklist, vil også ha en fast birolle i den potensielle spinoffen. Solomon er en agent fra den mystiske Cabal-organisasjonen som er ute etter Reddington.

the-blacklist-season-3-edi-gathegi
Edi Gathegi som Mr. Solomon.

Episode 22 av originalserien vil bli sendt 12. mai på NBC. Episoden vil bli regissert av TV-veteran Michael Dinner (Justified, Masters of Sex). Serien er allerede fornyet for en fjerde sesong.

Det vil i løpet av de nærmeste månedene bli avgjort om NBC velger å gå for serien. Normalt annonserer de sine nye serier i mai, men tidligere år har noen nye serier blitt annonsert også mye tidligere.

 

The Blacklist
James Spader og Megan Boone har hovedrollene i The Blacklist.

For Janssen blir dette hennes første faste tv-rolle siden Netflix-serien Hemlock Grove som varte 3 sesonger på strømmetjenesten. Skuespilleren har også gjestespilt i flere episoder av How To Get Away With Murder. På filmsiden er hun også kjent for Goldeneye og Taken-filmene.

Her hjemme går The Blacklist på Viaplay og TV3. I tillegg er de to første sesongene tilgjengelig på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X