Vær oppmerksom på spoilere fra sesong 1 av Bloodline i teksten nedenfor.

Netflix har i dag annonsert at Bloodline kommer tilbake med en ny sesong 27. mai.

Thrillerdramaet utforsker demonene som krabber under overflaten til amerikansk familie. Familien Rayburn er en viktig og hardtarbeidende gruppe mennesker i deres samfunn i Florida. Når deres sønn Danny (Ben Mendelsohn) kommer hjem for et 45-årsjubileum til familien truer han med å avsløre familiens Rayburn’s sin mørke og skamfulle fortid. Noe som får hans søsken til å tøye grensene for familiens lojalitet.

Sesong 2 starter med Rayburn-familien som sliter med å skjule sin forbrytelse. Mystiske fremmede fra Dannys fortid dukker opp, og de har en skummel agenda. Politiet nærmer seg sannheten om drapet på Danny, og den tidligere så sammensveisede familien begynner å bli forgiftet av paranoia og mistillit. Løgnene sprer seg, allianser brytes, nære forhold går i oppløsning. Når de er trengt opp i et hjørne, kan det hende at gode mennesker blir nødt til å gjøre onde ting …

Annonse

Sesong 2 introduserer John Leguizamo (The Kill Point, Akutten) som Danny sin venn Ozzy, og Andrea Riseborough (Birdman, Oblivion) som Evangeline, en annen person fra Danny sin fortid som har uferdige forretninger med Rayburn-familien

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here