Det tok ikke lang tid før Fuller House ble fornyet av Netflix. Imens venter fans av The Shannara Chronicles på om det blir mer av serien etter at sesong 1 nå er sendt ferdig.

At Fuller House ble fornyet følger den vante Netflix-trenden. De fornyer stort sett alltid sine serieprosjekt. Populariteten til den Jeff Franklin-serien har vi ikke mulighet til å måle med konvensjonelle midler siden Netflix (og andre strømmeselskaper) er kjipe og holder tilbake visningstall.

Men med tanke på merkevaren og all PR som har fulgt den overrasker det ikke, blant annet har den vært heftig diskutert på sosiale medier. Trass at serien er blitt slaktet av kritikerne og også har splittet originalseriens fans.

Shannara_Ep101-4019

En annen serie som har splittet fans, i hvert fall av bøkene den er basert på, er The Shannara Chronicles.

Annonse

MTV-forsøket på å innta fantasy-sjangeren med brask og bram ble ikke den helt store publikumsmagneten, men serien endte uansett opp som nettverkets nest mest sette serie (bak veteranserien Teen Wolf). Om noe skal stoppe den serien blir det nok kostnader, da MTV alt har fornyet mindre populære serier. En annen faktor er MTV-eier Viacom, som kutter kostnader for tiden.

Seriens produsenter snakker nå villig i vei om planer for sesong 2, trass at vi fortsatt venter på avklaring. Serien sendes her hjemme på HBO Nordic.

Du kan sjekke statusen for dine favorittserier i Serieprognosen.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vegard Ottervig
Vegard Ottervig
4 år siden

Syns Fuller House er koselig, selv om det ikke er veldig morsomt. Det mest interessante ved serien er koblingen mellom fortid og nåtid. Imponerende at de har fått med (nesten) alle originalskuespillerne. Til og med Bob Saget.

Vidar Daatland
4 år siden

Det kjipe er vel at Bob Saget og co. knapt er med (kun sett 4 ep her). Nå minnes jeg Full House mest som serien man så på fordi man ventet på Fresh Prince of Bel Air og MacGyver, men døtrene var de minst interessante den gang og det å bygge serien rundt de virker litt «meh». Selv om jeg skjønner de tar en kjønns-spinn på det hele.

Vegard Ottervig
Vegard Ottervig
4 år siden

Syns Fuller House er koselig, selv om det ikke er veldig morsomt. Det mest interessante ved serien er koblingen mellom fortid og nåtid. Imponerende at de har fått med (nesten) alle originalskuespillerne. Til og med Bob Saget.

Vidar Daatland
4 år siden

Det kjipe er vel at Bob Saget og co. knapt er med (kun sett 4 ep her). Nå minnes jeg Full House mest som serien man så på fordi man ventet på Fresh Prince of Bel Air og MacGyver, men døtrene var de minst interessante den gang og det å bygge serien rundt de virker litt «meh». Selv om jeg skjønner de tar en kjønns-spinn på det hele.