Med Ricky Whittle (The 100) klar for rollen som Shadow Moon har American Gods nå også castet sin Mr. Wednesday. Ian McShane (Deadwood) er klar for rollen.

American Gods er basert på Neil Gaiman-boken med samme navn. Det er en historie om en krig mellom de tradisjonelle gudene av bibelske og mytologiske røtter mot moderne guder av penger, teknologi, media, kjendisstatus og dop.

I boken møter vi hovedpersonen Shadow Moon, som grunnet konens dødsfall i en bilulykke, blir løslatt tidlig fra fengsel. Shadow ender opp med å bli oppsøkt av den mystiske Mr. Wednesday (McShane) som vil ha ham som livvakt, noe som Shadow går med på. Det hele fører til en reise igjennom USA, hvor de møter mange merkelige og rare mennesker. Det viser seg etterhvert at Mr. Wednesday er en av de gamle gudene som prøver å rekruttere hjelp til en viktig kamp mot de nye gudene.

Mr. Wednesday er også beskrevet som en listig og endeløst karismatisk svindler, full av forvendt visdom, nysgjerrig magi, og store planer.

Annonse

Bryan Fuller (Hannibal) og Michael Green (Kings, Heroes) er sjefprodusenter for den kommende serien. Også Gaiman vil være med og produsere serien, og vil skrive flere episoder.

McShane har tidligere lånt stemmen til Mr. Bobinsky i den animerte filmen Coraline, basert på Gaiman-boken med samme navn. Skuespilleren som har dukket opp på serier som American Horror Story og Ray Donovan de siste årene er senere i år klar for en liten rolle i Game of Thrones.

American Gods starter filmingen neste måned. Det er ikke sagt noe når serien får premiere, men det forventes at serien har premiere ikke før i 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here