Det amerikanske nettverket ABC gikk flittig til verks og fornyet en håndfull av seriene sine, men fortsatt er det et halvt dusin serier som lever i uvisshet.

Grey’s Anatomy, Scandal, How To Get Away With Murder, Agents of S.H.I.E.L.D., black-ish, The Middle, Modern Family, Quantico, Once Upon A Time og The Goldbergs er alle fornyet. Reality-seriene Shark Tank, The Bachelor og Dancing With The Stars blir det også mer av i tillegg til humor-klippene i America’s Funniest Home Videoes.

Fornyelsene gjør at usikkerheten rundt seriene Nashville, Castle, Last Man Standing, Agent Carter, Dr. Ken, The Muppets, Galavant og American Crime øker. Det er ikke plass til alle seriene siden ABC ventelig også vil komme med noen nye.

Vi oppdaterer Serieprognosen i løpet av dagen med status, samt nye prognoser for seriene som fortsatt ikke er fornyet.

Nå kan du for øvrig abonnere på nyhetsbrev slik at du lettere kan bli oppdatert på blant annet serier skjebne.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer