Netflix-brukere som så ferdig sesongfinalen av sesong 2 av Marvel’s Daredevil som slapp ut på tjenesten i går vil kunne se den første teaseren for Marvel’s Luke Cage.

Teaseren er knapp, men viser Luke Cage (Mike Colter) tilbake etter å ha dukket opp i fjorårets Marvel’s Jessica Jones.

Etter å blitt gitt superstyrke og utholdenhet i et sabotert eksperiment, velger Luke Cage, en mann feilaktig siktet for en kriminell handling han ikke utførte å rømme fra fengsel. I et forsøk på å bygge opp livet sitt i Harlem, konfronterer Luke sin fortid og må kjempe for hjertet av byen si.

Annonse

Med i rollene er også Mahershala Ali (House of Cards), Alfre Woodward (St. Elsewhere, The Practice), Simone Missick (Ray Donovan), Theo Rossi (Sons of Anarchy), Frank Whaley (Ray Donovan) og Sônia Braga (Alias).

Rosario Dawson vil returnere i serien som Claire Temple, og Rob Morgan som Turk Barrett, begge fra Marvel’s Daredevil. Frankie Faison (Banshee, The Wire) og Sean Ringgold (Notorious) har også roller i serien.

Skulle du lure på hvem som har låten i teaseren, så er det Nas med «Made You Look».

Marvel’s Luke Cage er utviklet til tv av seriens sjefprodusent Cheo Hodari Coker (Southland, Ray Donovan).

Sesong 1 av Marvel’s Luke Cage slippes 30. september på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here