Annonse

Stephen Amell dukker opp i en gjesterolle som Oliver Queen i sjette episode av tidsreise-serien Legends Of Tomorrow. Her hjemme sendes serien med ganske ferske episoder på Netflix.

Oliver Queen er den kjente superhelten Green Arrow, som man ukentlig kan følge i TV-serien Arrow (som sendes på TV2 Sumo). Med en by i ruiner er det nok langt fra en fornøyd Green Arrow som ønsker de tidsreisende heltene velkommen. De kjemper en innbitt kamp for å forhindre en fremtid hvor superskurken Vandal Savage tar over verden og legger den øde, i denne episoden går ferden til år 2046. Ryktene vil ha det til at Oliver Queen har kun en arm i denne episoden, men ut fra bildene ser det ut som han har begge (med mindre han har tatt en Luke Skywalker og har en robotarm).

En eldre utgave av Arrow har tidligee blitt vist i tegneserieblader og tegneserien The Dark Knight Returns 2.

arrowDet var Stephen Amell som la ut bildene på sin Twitter-konto. På det ene bildet i galleriet under ser vi også Connor Hawke, som i tegneserien er hans sønn, mens det i de to andre kan se ut som om han møter erkefienden Deathstroke. Han var spilt av Manu Bennet i Arrows to første sesonger. Lite tyder på at skuespilleren, som nå har en av hovedrollene i The Shannara Chronicles, er med i denne episoden, det er mer sannsynlig at det er Slade «Deathstroke» Wilsons sønn.

En teaser til episoden er også ute på nett:

Annonse

https://www.youtube.com/watch?v=QV8GPqcfT2Y&feature=iv&src_vid=8cNwE7oKWLI&annotation_id=annotation_1897473377

Les også: The Flash dukker opp i Supergirl

Arrow er i sin fjerde sesong og er fortsatt en av CW-nettverkets sterkeste kort, i tospann med Arrow. Legends Of Tomorrow fulgte opp med solide seertall da den premierte tidligere i år. Arrows gjesterolle vil ventelig medføre at seerne strømmer til.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer