Annonse

Det blir mer rock’n’roll-drama for HBO satser videre på TV-serien Vinyl.

Vinyl-premieren leverte tafatte seertall med knappe 764 000 som sjekket ut første visning av den Scoresese-regisserte episoden. Det er langt unna de siste års dramasatsinger som The Leftovers og True Detective. Tallene er næmrest for historiske å regne for HBO, for det er ikke mange av deres storsatsinger som har gjort det såpass labert.

Nå kan selvfølgelig mye av dette skyldes den stadig økende mengden seere som ser serier når det passer de, enten via strømming eller opptak. I fjor fikk amerikanerne endelig sin egen HBO strømmetjeneste mer lik den nordiske HBO Nordic. Tidligere måtte man abonnere på TV-kanalen for å få tilgang til HBO-arkivet online.

Noe man kan anta var tilfellet for endel seere, da Vinyl måtte konkurrere med midt-sesongpremieren til The Walking Dead som trakk 14 millioner seere hos AMC.

Vinyl fikk forholdsvis god kritikk hos flere anmelderne med 70% hos Metacritic, samtidig har seriepremieren fått sine kritikere. Vår anmelder Steffen Stø ga den gode skussmål.

Annonse

TV-serien har Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano og James Jagger i sentrale roller og tar for seg musikkbransjen på 70-tallet. Seriens produsenter er blant annet Mick Jagger, Martin Scorsese og Terence Winter.

Vi oppdaterer Serieprognosen, hvor du kan sjekke status for dine favorittserer.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
10 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer