Jimmy Smits klar for 24: Legacy

Annonse

Den Jack Bauer-frie 24-oppfølgerserien ble med et litt mer interessant. Emmy-vinner Jimmy Smiths er klar for rollen som senator John Donovan.

Den potensielle Fox-serien (nettverket har så langt kun bestilt en pilotepisode) har med Smits sikret seg en av de mest fremtredende ledige skuespillerne på markedet.

Smits har vært kvalitetsbærer i det meste han har vært med i og for undertegnedes del har han en tendens til å dukke opp i serier jeg har fulgt fra barndom til voksen alder. Fra den Emmy-vinnende rollen som advokat i klassikeren L.A. Law (80-talls serien som gikk på norsk fjernsyn lørdager) til overta hovedrollen i NYPD Blue da David Caruso kranglet seg ut av serien. Han var også noe av det beste med de siste sesongene av Sons Of Anarchy og spilte senator og presidentkandidat i to sesonger av The West Wing, før ble nominert for Emmy for sin gjesterolle i Dexters tredje sesong. Han spilte også Leias kommende adoptivfar i Star Wars episode II og III. Han var stjernen i kort-levde TV-serien Cane, som ble kansellert grunnet seertall og den krevende forfatter-streiken i 2007 og 2008.

I 24: Legacy er det Corey Hawkins (The Walking Dead) som har hovedrollen. Anna Diop og Teddy Sears er også klar for serien. Selv om Kiefer Sutherland ikke gjentar rollen som Jack Bauer har skuespilleren uttrykt sin støtte til prosjektet. I den nye serien vil handlingen igjen bli satt til USA og involvere sovende terrorceller. Det var også del av tematikken i den fjerde sesongen av 24. For øvrig en sesong norske Rolf Halse skrev doktorgradsavhandling om.

2 KOMMENTARER

  1. En meget flott skuespiller. Husker godt hvor bra han både spilte i The West Wing og i sesong 3 av Dexter. To vidt forskjellige roller, men kjempe bra spilt begge to.

  2. En meget flott skuespiller. Husker godt hvor bra han både spilte i The West Wing og i sesong 3 av Dexter. To vidt forskjellige roller, men kjempe bra spilt begge to.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X