Den nye komiserien Love har snart premiere på Netflix. Det er ikke eneste nye komiserie på vei fra strømmetjenesten,  i dag har de sluppet første traileren for Flaked.

Flaked, med Will Arnett (Arrested Development, BoJack Horseman), har premiere neste måned. Serien avgir noen små Californication-vibber.

Komiserien handler om Chip (Arnett) som har grodd seg litt fast i nabolaget Venice i California der han faller for en jente som bestevennen også har et øye til. Det tar ikke lang tid før imaget hans som edruelig viktigper begynner å slå sprekker som følge hans evige halvsannheter og pisspreik. Will Arnett spiller Chip, en mann som gjør sitt beste for å holde seg ett steg foran sine egne løgner.

I rollene finner vi også David Sullivan (The Glades), Ruth Kearney (The Following) og George Basil. I gjesterollene er Kirstie Alley, Heather Graham (Californication), Lina Esco (Kingdom), Robert Wisdom (The Wire, Prison Break), Mark Boone Jr. (Sons of Anarchy) og Annabeth Gish (The Bridge).

Annonse

Flaked er skapt og skrevet av Will Arnett og Mark Chappell (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret). Ben Silverman, Peter Principato og Arrested Development Mitch Hurwitz (Arrested Development) er produsenter.

Sesong 1 av Flaked slippes 11. mars på Netflix.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer