Hovedrolleinnehaveren til Marvel sin fjerde Netflix-serie i boks, melder Entertaiment Weekly. Finn Jones er klar for rollen.

Jones er best kjent for rollen Loras Tyrell i HBO-suksessen Game of Thrones.

Netflix har tidligere beskrevet serien slik: «Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand tilbake til New York, ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.»

I tegneseriene er Daniel «Danny» Rand en mann med en tragisk og mystisk fortid. I en alder av 9 år dro han med hans familie til den magiske og bortgjemte byen K’un-L’un. Etter tragiske omstendigheter er Rand adoptert av byens hersker, hvor han blir lært avanserte ferdigheter og om den mystiske kraften til Iron Fist. Som en voksen mann returnerer Rand til hjembyen New York City og starter karrieren som en superhelt.

Annonse

Danny har også vært en viktig partner av Luke Cage, som debuterte i Marvel’s Jessica Jones i fjor på Netflix, spilt av Mike Colter. Rollen gjentar Colter i kommende Marvel’s Luke Cage senere i år. Han har også hatt hjelp av både White Tiger; en latin-amerikansk superhelt som får sine krefter fra en magisk amulett, og Shang-Chi; en asiatisk kung-fu mester som er enda dyktigere enn Danny i å sloss, men ulikt han har Shang-Chi ikke magiske evner.

Det er Scott Buck (Dexter, Six Feet Under) som står bak den kommende serien. Marvel’s Iron Fist forventes å ha premiere i 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here