Det kan bli ny komiserie for Matt LeBlanc

Del nyheten

Det nye serieprosjektet med den passende tittelen I’m Not Your Friend, fra Jeff og Jackie Filgo (That ’70s Show), har sikret seg Firends-stjernen. Han spiller en far som får mer enn nok å gjøre når konen vender tilbake på jobb.

LeBlanc hadde noen års pause etter at Friends-arvtageren Joey ikke ble noen suksess, men har de siste årene vært opptatt med Showtime-serien Episodes. Mye tyder på at den kommende femte sesongen blir den siste, så LeBlanc er nok på jakt etter nye jobbmuligheter. Nylig ble han også klar for Top Gear.

CBS er hjemmet til komiserier som The Big Bang Theory og 2 Broke Girls, formelen deres er velkjent og man kan nok vente seg en serie som følger oppskriften. CBS nylig kansellert Mike & Molly og er på jakt etter nye komiserier, men det forventes tøff konkurranse for I’m Not Your Friend.

Blir serien en realitet vil det være første gang LeBlanc er i en CBS-serie, tidligere har han hatt ulike roller i serier hos NBC (Friends), Fox (Married With Children) og Showtime (Episodes, Web Therapy).

Annonse