HBOs mest suksessrike komiker de siste årene fikk nok og lot Donald Trump være hovednyheten i nyeste episode av Last Week Tonight.

Løgner, manglende vilje til å ta avstand fra rasister og de mange påstandene om Trumps suksess i forretningslivet ble dissekert en etter en. John Oliver revitaliserte humorsjangeren med programmet sitt i 2014 hvor han har tatt for seg alt mulig av temaer, både nært og fjernt. Mange har undret seg over at han, i motsetning til andre komikere, har unnlat å ta for seg den brautende presidentkandidaten.

Til det har han forklart at han ikke så poenget i 2015 når valget tross alt ville være i 2016. Nå som vi valget er godt i gang var tiden moden for en klassisk John Oliver-tirade, som er godt mulig den morsomste julingen presidentkandidat Trump har fått så langt.

Episoden sendes på HBO Nordic på tirsdag, men Trump-segmentet er alt lastet opp på HBOs Youtube-kanal. Du kan se det øverst i artikkelen.

Videon nærmer seg i skrivende stund 1 millioner visninger. Tidligere har Fifa-fokus vært mest populært fra komikeren med over 12 millioner visninger, men det er godt mulig Trump-harseleringen topper de tallene.

Annonse

Og hva så med våre lesere (som for oss er de eneste stemmene som teller?). Gi din stemme på Trump or not under.

[poll id=»56″]

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer