Annonse

FX Networks har stått bak solide serier som Fargo, Justified og The Americans. Legion startet i fjor castingen, basert på X-Men og Marvel-karakteren med samme navn, og de siste månedene har piloten hatt en stødig utvikling.

I dag kunne Marvel.com annonsere at 3 nye skuespillere slutter seg til Rachel Keller fra Fargo i den potensielle serien. Dan Stevens (The Guest, Downton Abbey) skal ha hovedrollen i serien, mens Aubrey Plaza (Parks And Recreation) og Jean Smart (Fargo, 24) skal ha biroller.

Legion cast
Aubrey Plaza, Jean Smart og Rachel Keller er med i tv-piloten Legion.

Prosjektet kommer fra blant annet Fargo-sjefen Noah Hawley, som skrev manuset for pilotepisoden og produserer serien.

Legion introduserer historien om David Charles Haller, sønn av X-Men grunnleggeren Charles Xavier. Fra han var tenåring har David slitt med sin mentale helse. Han er diagnostisert som schizofren og har vært inn og ut av psykiatriske institusjoner i flere år. Etter et rart møte med en medpasient konfronterer han muligheten for at stemmene og synene han ser faktisk er ekte.

Legion X-Men

Annonse

Plaza vil spille David sin venn Lenny, som til tross for et liv med alkohol og dop vet at når som helst vil hennes liv snu, noe som gir henne en energi som gjør henne mulig å like, til tross for hennes røffe oppførsel. Smart vil spille Melanie, en omsorgsfull og krevende terapeut med en skarp hjerne og ukonvensjonelle metoder.

Den potensielle serien er blitt beskrevet som «Breaking Bad møter superhelt-sjangeren», noe som er passende. Den vil likevel ikke befinne seg i samme universet som X-Men karakterene.

Dette blir den potensielt første faste tv-rollen til både Plaza og Stevens etter Parks And Recreation tok slutt og Stevens ble skrevet ut av Downton Abbey. Plaza er snart å se i komedien Dirty Grandpa sammen med Robert De Niro og Zac Efron. Stevens har på film vist seg godt fram som en potensiell actionhelt i The Guest, som du kan se trailer for nedenfor.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer