Netflix har nå annonsert datoen for når sesong 2 av Marvel’s Daredevil blir sluppet. Og det blir før hva man tror.

Teaseren nedenfor som fungerer også som oppsummering av sesong 1 avslutter med at sesong 2 får premiere 18. mars.

Akkurat når Matt tror han har brakt orden tilbake til byen, våkner en ny trussel til liv i Hell’s Kitchen. Nå må mannen uten frykt ta for seg en ny fiende i form av Frank Castle – og møte sin gamle flamme, Elektra Natchios.

Større problemer åpenbarer seg da den hevnlystne Frank Castle gjenfødes som Punisher, en mann som tar loven i egne hender i Matts nabolag. Samtidig må Matt balansere mellom sin samfunnsplikt som advokat og det farlige livet som «djevelen i Hell’s Kitchen». Han blir stilt overfor et avgjørende valg som tvinger ham til å innse hva det egentlig betyr å være en helt.

Annonse

Tidligere var det rykter om at sesongen ville slippe en uke senere, slik at den slapp dagen en stor superheltfilm hadde premiere, nemlig Batman V. Superman: Dawn of Justice fra Marvel og Disney-rivalene DC Comics og Warner Bros.

Senere i 2016 vil vi også få første sesong 1 av Marvel’s Luke Cage, hvor Luke Cage (Mike Colter) returnerer etter fjorårets Marvel’s Jessica Jones.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer