Fox har i dag bekreftet at Prison Break vender tilbake. Returen til den populære serien var tidligere sagt å være på 10 episoder, men nå er den eksakte lengden uvisst.

(Obs! Artikkelen inneholder spoilere om hvordan Prison Break ble avsluttet)

Wentworth Miller og Dominic Purcell har begge blitt bekreftet til å gjenoppta hovedrollene som brødrene Michael Scofield og Lincoln Burrows. Det var usikkerhet rundt omfanget av deres retur til Prison Break, ettersom de begge har hovedroller i kommende DC’s Legends of Tomorrow, hvor de to spiller skurkene Captain Cold og Heat Wave etter å ha dukket opp i The Flash.

I Prison Break: The Finale Break døde Millers rollefigur, noe Fox sa ville bli «ignorert». I en uttalelse har Fox-CEO Gary Newman forklart at dette vil bli forklart med en «twist». Hvorvidt dette fremdeles stemmer må vi vente og se.

Alle de originale Prison Break-produsentene, med serieskaper Paul T. Scheuring (Zero Hour), Neal Moritz (The Fast and the Furious), Marty Adelstein (Aquarius, Last Man Standing) og Dawn Olmstead (The Whispers), er alle tilbake som produsenter. Scheuring vil fungere både som sjefprodusent og manusforfatter.

Annonse

TVLine nevner også at både Sarah Wayne Callies (The Walking Dead og kommende Colony) og Robert Knepper (Cult og kommende fortsettelse av Twin Peaks) er i forhandlinger om å returnere som Sara og T-Bag.

Filmingen av episodene vil starte denne våren.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer