Grønt lys for Deadwood-filmen, sier HBO-sjef

Del nyheten

Joda, en ekstra antydning til at Deadwood-filmen kommer til å skje har kommet fra HBO selv skriver TVLine.

HBO sin egen innholdsjef/president Michael Lombardo bekreftet til nettstedet at han personlig ga serieskaper David Milch grønt lys til å gjenopplive den kritikerroste og kortvarige serien med en film. Lombardo sier Milch har kommet fram med den generelle historien til dem, men det kan endres, men at filmen skal skje.

Tidmessig jobber Milch med et annet prosjekt akkurat nå, men forståelsen er at når Milch er ferdig vil han skrive manus og fokusere på Deadwood-filmen.

Et annet spørsmål er også hvordan alle skuespillerne fra serien skal samles. Lombardo sier at det blir lagt i hendene til Milch, og at han er sikker på at han har mulighet til det. Noen av skuespillerne og produsentene har bond som kommer til å være relevant for dem resten av livet. Serien var et avgjørende øyeblikk for karrieren til mange av dem.

Det har vært indikasjoner at det er HBO selv som startet å stille spørsmål til Milch om en Deadwood-film var av interesse for serieskaperen. HBO har de siste årene vist en klar interesse for å gi selv mindre serier en verdig nok slutt i form av kortere sesonger eller filmer, som Hello Ladies og kommende filmen rundt Looking.

Alt i alt er dette en klar indikering på at Deadwood-filmen er på vei til å bli realisert.

Annonse