Alexander Skarsgård til miniserien Big Little Lies

Del nyheten

HBO har virkelig samlet en solid til den nye miniserien Big Little Lies. Alexander Skarsgård satt til å returnere med en birolle i miniserien.

Skarsgård blir med i serien som headlines av Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley.

Beskrevet som en undergravende komedie er miniserien basert på boka fra Liane Moriarty med samme navn. Den sentrerer seg rundt 3 mødre til barn i barnehagen som har tilsynelatende perfekte liv som ender i et mord-mysterium som finner sted under en katastrofal kveld på en innsamlingsaksjon på en grunnskole.

Skarsgård vil spille Perry Wright, en sukessfull buisnessmann, dedikert ektemann og far til barna til Celeste (Kidman).

Serien har også for andre biroller skuespillere som Adam Scott (Parks And Recreation), Jeffrey Nordling (24), Laura Dern (Enlightened), Santiago Cabrera (Heroes), P. J. Byrne (The Wolf of Wall Street, Vinyl), Kelen Coleman (The Newsroom), Sarah Burns (Enlightened), Virginia Kull (Boardwalk Empire), Sarah Baker (Louie) og Hong Chau (Inherent Vice).

Etter alle de 7 sesongene av True Blood, en gjesterolle i seriefinalen til Eastbound & Down og miniserien Generation Kill blir dette fjerde HBO-produksjonen Skarsgård spiller i.

Miniserien er skapt av David E. Kelly, skaper av serier som Chicago Hope, Boston Public, Boston Legal, The Practice og Picket Fences og kommende dramaserien Trail for Amazon.

Alle episodene vil bli regissert av den kritikerroste regissøren Jean-Marc Vallée kjent for filmene Dallas Buyers Club og Wild.

Big Little Lies forventes å ha premiere sent i år, eller tidlig i 2017.

Annonse
X
X