Serieprognosen: Jus-trøbbel for Bones

Del nyheten

Bones-skuespillerne går til søksmål, noe som ikke akkurat er betryggende med tanke på seriens overleveslessjanser.

Den populære serien har slitt den siste tiden i USA, hvor en av produsentene nylig tok ut søksmål mot Fox for det han mener er manglende utbetalinger. Nå får han følge av seriens stjerner David Boreanaz og Emily Deschanel.

TV-serien, som har slitt litt med seertallene i USA, er fraværende fra nettverkets sendeskjema for nyåret, noe som nok betyr den får en like lang pause som forrige sesong – hvor den var tilbake i mars. Alt bråket rundt serien, dens voksende budsjett og det faktum at Fox de siste par årene har fått nye serie-yndlinger i Empire, Brooklyn Nine-Nine og Rosewood gjør at statusen endres til veldig usikker i vår serieprognose.

Nykommeren Minority Report setter vi like godt som kansellert etter tafatte prestasjoner og kutt i antall episoder. Den slår følge med den kansellerte Wesley Snipes-serien The Player.

Person Of Interest, som denne seosngen kun får 13 episoder, mangler fra CBS-sendeskjemaet for nyåret. Det blir dermed trolig april-premiere, om den ikke skyves helt til sommeren i et tettpakket CBS-sendeskjema. Statuen der er høyst usikker, mye tyder på at det blir siste sesong.

Det samme går for The Good Wife. Den har lenge levd på kjærlighet og kritikerrost, men nå er seertallene såpass dårlig at det skal mye til for at CBS gir den nok en sesong. Det ser fortsatt bekmørkt ut for CSI: Cyber og Hawaii Five-0, de får nå også følge av nykommer Code Black som usikre kort.

Du kan søke opp status for dine favorittserier i vår Serieprognose.

Annonse