Det er fremgang å spore for Marvel’s Iron Fist, som kommer på Netflix. Dette blir den fjerde Marvel-serien for Netflix, og den siste nye serien før de totalt 4 superheltene møter hverandre i miniserien The Defenders.

Nå har Scott Buck blitt hyret som showrunner/sjefprodusent for den kommende serien, ifølge både James Viscardi fra Comicbook.com og Umberto Gonzales fra HeroicHollywood.com.

Oppdatert: Nå har Marvel også bekreftet at Buck vil være sjefprodusent for serien.

“Scott kom til oss med en dra på Iron Fist som ganske enkelt slo oss av våre føtter” sa produsent/Marvel Television-sjefen Jeph Loeb. “Vi har alltids sett for oss de mest kreative hodene til å hjelpe oss å bringe våre helter til livs, og med Scott har vi funnen noen som kan levere nok en bra serie i den pågående historien om The Defenders.»

Netflix har tidligere beskrevet serien slik: «Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand tilbake til New York, ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.»

I tegneseriene har Danny hovedsakelig vært en viktig partner av Luke Cage, som debuterte i Marvel’s Jessica Jones forrige måned på Netflix, spilt av Mike Colter.

Han har også hatt hjelp av både White Tiger; en latin-amerikansk superhelt som får sine krefter fra en magisk amulett, og Shang-Chi; en asiatisk kung-fu mester som er enda dyktigere enn Danny i å sloss, men ulikt han har Shang-Chi ikke magiske evner.

Du kan lære mer om Iron Fist i klippet nedenfor.

Annonse

Det blir spennende å se hvordan Marvel takler denne karakteren på tv-skjermen. Serien vil neppe ha premiere før tidligst i 2017. Marvel har for Netflix neste år klart en ny sesong av Marvel’s Daredevil for en premiere til våren. Første sesong av Marvel’s Luke Cage får også premiere senere i 2016.

Buck har skrevet flere gode episoder av Dexter, hvor han jobbet med siden av Marvel’s Jessica Jones-sjefsprodusenten Melissa Rosenberg. Et lite minus i hans karriere er showrunner for de to siste sesongene av Dexter, uansett hvor store seertall serien fikk med han som sjefprodusent. Buck har også skrevet og produsert andre serier som Alle Elsker Raymond, Coach og Rome. Likevel har han skrevet noen gode episoder av spesielt Dexter og Six Feet Under.

Med Buck klar for serien vil castingen trolig starte etter nyttår også.

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute