Person Of Interest, Scandal, Castle, The Vampire Diaries, The Originals og Supernatural har fått premieredatoer. Du kan sjekke de under. Major Crimes fortsetter sin sesong 4 søndat 10. januar kl. 23:30.

I tillegg vet vi at The Big Bang Theory er tilbake med sesong 9 en gang i februar, den nye serien Criminal Minds: Beyond Borders i mars/april, iZombie er ventet tilbake med sesong 2 i mars/april, det samme er The 100.

I tillegg kommer Blood And Oil, en serie som ikke overlevde særlig lenge i statene, trolig rundt mars/april.

Oversikten under oppdateres automatisk, så fort konkrete datoer og klokkeslett er på plass vil de dukke opp der. Du kan sjekke alt av premierer her.


Warning: DateTime::modify(): Failed to parse time string (2016-1,2,3) at position 7 (2): Unexpected character in /home/forumgsf/public_html/serienytt/wp-content/plugins/eventON/includes/calendar/class-calendar-shell.php on line 212

juli

Ingen hendelser

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer