Julekalendere for den seriegalne

Annonse

Julekalendere fyller opp Internettt og gir oss enda noe å bruke fritiden på. Er man heldig ender man opp med gjesterolle hos NRK eller vinner noe kult hos HBO Nordic.

HBO Nordic: Juleutfordring

Selv deltar vi i panel hos HBO Nordic, hvor kalenderen enkelt og greit går ut på å se en gitt første episode av en serie (luke 1 er Banshee) og dele din mening om serien. Gjerne også diskutere den. Abonnement, høyttalersett og chromecast er premier man kan plukke med seg.

NRK: Gjesterolle som premie

Dette var ganske kult. Hos NRK kan du vinne en gjesterolle i Side Om Side, den populære komiserien. Der handler det om å samle inn daglige bokstaver for å løse «Den store julegåten».

Hos oss: Hodebry og annet

Selv kjører vi kalender med miks av quiz og mye mer. Vi har selvfølgelig ingen planer om å gjøre det enkelt, vi vet folk setter pris på noe å rive seg i håret etter (eller?).

Her samler man inn et kodeord for hver dag. På julaften sender man inn alt av kodeord man har fått tak i og blir med i trekning av kule premier. Jo flere kodeord, jo større sjanse har man.

Filmweb

Hos Filmweb venter det flotte filmrelaterte premier, i tillegg til hovedpremie (Apple TV).

Butikker

Cdon og Hi-Fi klubben og Komplett har ulike former for julekalendere som kan være verdt å sjekke ut for de som er på jakt etter nytt utstyr.

 

Om du har kommet over andre kalendere rettet mot serie-entusiaster så tips oss gjerne i kommentarfelt. Du finner også en ganske solid oversikt her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X