Desember er ønskelistetid! Da passer det jo ypperlig å gi serienissen en liste over serier du ønsker deg til strømmetjenestene.

Det er rundt 600 serier på de ulike strømmetjenestene tilgjengelig i Norge. Det kan høres mye ut, men sannheten er jo at veldig mange serier mangler – og flere som er der er ikke «ferskvare». Det vil si, de rykende ferske episodene er ikke tilgjengelig.

Savner du ferske episoder av populære serier som Arrow og The Walking Dead, eller alt av episoder for klassikere som SOAP og The X-Files? La serienissen få vite det!

Dette gjør du

Dagens kalender går dermed ut på følgende: Bruk kommentarfeltet under og skriv din ønskeliste på minimum 3 serier som du ønsker blir tilgjengelig på en strømmetjeneste.

Vi lover å bruke vår lille WOM-kraft til å viderebringe deres ønsker. Du kan bruke vårt seriesøk for å se om seriene er tilgjengelig.

Alle som bidrar i kommentarfeltet får tilsendt et kodeord. Ta vare på det, for på lille julaften og julaften kan du sende inn alle kodeord du samler i løpet av kalenderen og bli med i trekning av spennende premier. Husk å bruk e-post når du kommenterer.