Julekalender, luke 21: «Gnisten»

Annonse

Hva var den første serien du virkelig forelsket deg i? Serien du bare måtte ha mer av?

I dagens luke undersøker vi hva som fikke dere alle til å bli seriefrelste. Begynte det så tidlig som i barne-TV tiden? Var du ungdom? Eller blomstret lidenskapen din sent og begynte først i voksen alder?

Dagens luke går ut på følgende:

Benytt kommentarfeltet under artikkelen og skriv om din første seriekjærlighet, gjerne litt om hvorfor du ble frelst på akkurat den serien.

Alle som svarer vil få et kodeord tilsendt på e-post i løpet av et par døgn. Ta vare på dette, fordi lille julaften og julaften kan de som har samlet opp flest kodeord i løpet av kalenderen være med i trekning av spennende premier!

Hver luke gir forskjellige måter å få tak i et kodeord, så det er bare til å følge med. Svar må selvfølgelig komme inn innen midnatt. Lykke til!

18 KOMMENTARER

 1. Tidligste serieminnene jeg har er fra TV3 på lørdagsmorgenene, når de sendte «Power Rangers» og «MC-musene fra Mars». Det synes jeg var så gøy. Hadde en del actionfigurer, og fikk vel en del kjeft fordi jeg så på det alt for mye 😉
  Fra jeg var litt eldre husker jeg at jeg løp hjem fra lek for å få med meg en ny Dawson’s Creek episode, så har nok alltid vært en smule serie-obsessed ja.

 2. Tidligste serieminnene jeg har er fra TV3 på lørdagsmorgenene, når de sendte «Power Rangers» og «MC-musene fra Mars». Det synes jeg var så gøy. Hadde en del actionfigurer, og fikk vel en del kjeft fordi jeg så på det alt for mye 😉
  Fra jeg var litt eldre husker jeg at jeg løp hjem fra lek for å få med meg en ny Dawson’s Creek episode, så har nok alltid vært en smule serie-obsessed ja.

 3. Har spesielt minner tilbake til torsdagskveldene på TV2. Da var det først X-files etterfulgt av rykende fersk Seinfeld-episode. Magien ble ytterligere forsterket da jeg begynte på folkehøgskole og mange av oss samlet oss i storsalen og så episodene på storskjerm.

 4. Har spesielt minner tilbake til torsdagskveldene på TV2. Da var det først X-files etterfulgt av rykende fersk Seinfeld-episode. Magien ble ytterligere forsterket da jeg begynte på folkehøgskole og mange av oss samlet oss i storsalen og så episodene på storskjerm.

 5. Må ha vært Firefly. Tror det er første serie jeg så ifra start til slutt og som vekte min interesse for tv serier, dessverre for min del så kom det bare en sesong av det, men for en sesong.

 6. Må ha vært Firefly. Tror det er første serie jeg så ifra start til slutt og som vekte min interesse for tv serier, dessverre for min del så kom det bare en sesong av det, men for en sesong.

 7. Jeg kan huske at The X-Files var den første serien jeg ble helt oppslukt av. Tror nok det var min første favoritt ?

 8. Jeg kan huske at The X-Files var den første serien jeg ble helt oppslukt av. Tror nok det var min første favoritt ?

 9. Det er ikke så mye jeg husker fra da jeg var yngre. Men kan huske at jeg hver dag etter skolen måtte jeg få med meg MacGyver, som da ble sendt på TV 2 om jeg ikke husker feil. Det var alltid et av dagens høydepunkt.

 10. Det er ikke så mye jeg husker fra da jeg var yngre. Men kan huske at jeg hver dag etter skolen måtte jeg få med meg MacGyver, som da ble sendt på TV 2 om jeg ikke husker feil. Det var alltid et av dagens høydepunkt.

 11. Tro det eller ei, men den første serien jeg fulgte skikkelig med på var serien Charmed.. Grunnen til at jeg fulgte med på den serien, var nok fordi jeg hadde en liten crush på Alyssa Milano som spilte søsteren Phoebe i serien

 12. Tro det eller ei, men den første serien jeg fulgte skikkelig med på var serien Charmed.. Grunnen til at jeg fulgte med på den serien, var nok fordi jeg hadde en liten crush på Alyssa Milano i serien

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X