Vi stiller et moralsk spørsmål i dagens luke!

Piratvirksomhet og TV-serier har gått hånd i hånd i flere år. Er det ok å piratkopiere i 2015?

Noen mener det er som tyveri og sier blankt nei. Andre sier det er til pass for bransjen, som ikke er villig eller i stand til å tilby noe man er villig til å betale for. Noen har ikke sterke meninger i det hele tatt.

Sett bort fra det prinsipielle, hva så med behovet? Vi er i 2015. Det er over 600 serier på de ulike strømmetjenestene. Hver uke er det en håndfull ferske serier tilgjengelig. De som har piratkopiert, trenger dere virkelig det?

Til de som ikke piratkopierer. Irriterer ikke bransjen dere hvis favorittseriene ikke blir gjort tilgjengelig, selv om teknologien er der? Kanskje du ikke bryr deg i det hele tatt? Det er mye å lure på og mye å mene.

Dagens luke går ut på følgende:

For å delta i dagens luke fortell oss i kommentarfeltet om hva du syntes om piratkopiering anno 2015. Gjerne om dine tanker om temaet har endret seg de siste årene.

Alle som svarer vil få et kodeord tilsendt på e-post i løpet av et par døgn. Ta vare på dette, fordi lille julaften og julaften kan de som har samlet opp flest kodeord i løpet av kalenderen være med i trekning av spennende premier!

Hver luke gir forskjellige måter å få tak i et kodeord, så det er bare til å følge med. Svar må selvfølgelig komme inn innen midnatt. Lykke til!

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!