I forbindelse med London Comic-Con tok vi nylig en prat med Ross Marquand, kjent som Aaron fra The Walking Dead om denne sesongen.

Hva kan du si om Aaron denne sesongen? Vil vi se han komme mer i fokus framover?

Snart har jeg noen gode scener med Maggie (Lauren Cohan), og etter hvilket vrak Deanna ble av å ha mistet både en sønn og sin ektemann på bare en ukes tid, kommer Aaron og flere andre karakterer fra Alexandria sin tro til å bli testet. Rick er også med på å sende Alexandria i en farlig retning, samt at angrepet fra the Wolves ikke akkurat var hjelpsomt. Hele samfunnet er i stor fare.

Du kunne se hvor opprømt Aaron ble etter angrepet på Alexandria da han fant bildene hans hos en av dem (Wolves). Hvordan vil dette påvirke ham framover? Det er veldig synd siden Aaron aldri mente bildene skulle ende opp hos dem. Han tegnet ikke akuratt et detaljert kartet til Alexandria for dem, men på en eller annen måte hadde fienden funnet frem på grunn av bildene. Så han føler stort ansvar for hva som hendte og ønsket om å gjør opp for det vil være en drivkraft for karakteren, direkte og indirekte, denne sesongen.

Hva kan du si angående bakgrunnen til Aaron? Vi har ikke akkurat sett dette komme i fokus enda.

Annonse

Det mest interessante, syns jeg, med Aaron og hans partner Eric (Jordan Woods-Robinson) er at vi ikke vet mye om deres bakgrunn. Jeg liker det.

Hva jeg vet om Aaron sin bakgrunn er at han jobbet med flere hjelpe-fond for en ikke-statelig organisasjon i Afrika, hvor han også kom i kontakt med krigsherrer, på feil side av våpnene deres. Foruten det vet vi relativt lite om hvem Aaron er og hvordan han og Eric møttes. Det lar meg og Jordan gjøre oss opp en mening om en bakgrunnhistorie som vi føler passer med, men kanskje kommer dette til å bli bygget på senere så vi får flere svar.

Hvordan vil Aaron sitt forhold med Daryl og Maggie utvikle seg? Det hele utviklet seg til noe annet i slutten av sesong 5 enn det som hadde vært i starten.

Aaron og Daryl sin oppgave som ‘rekrutterere’ er lagt litt på is denne sesongen, fordi de har et større problem å ta hånd om akkurat nå. Ikke bare er det zombier å bryne seg på, men også disse «Wolves» som naturligvis nå er blitt en stor trussel for Alexandria, og noen andre grupper som kommer etter hvert. Men jeg tror det er forhold Aaron har med andre vil utvikle seg jo mer sesongen går videre.

Maggie og Aaron er begge ganske klar over truslene utenfor veggene til Alexandria, og tar en ivrig tilnærming til å håndtere truslene der de kan. Så jeg tror du vil se mye av dem sammen denne sesongen.

Du spiller den første åpne homofile karakteren på serien. Hvordan har responsen vært?

Den har vært blandet. Det har vært mye negativ respons, men for så mange negative responser har det vært like mange positive. Mange fans har stilt seg i forsvar for ikke bare Aaron, men også LGBT-felleskapet, noe som er virkelig flott å se.

Først var jeg veldig sjokkert over responsen og på en måte forbløffet over hvorfor folk ville skrive så negative kommentarer, men jeg ble etter hvert også takknemlig for den debatten dette utviklet, der vi fikk se at de fleste likevel brydde seg på en god måte. Jeg trodde aldri at mitt arbeid kunne være med på å påvirke noe sosialt, men dette har utløst noe i folk så de fikk snakket åpent ut om sosiale problemer, og når dette skjedde… Det var bare fint å se.

The Walking Dead går mandager kl. 21:55 på FOX.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer